| Title | Year | Journal | Downloads | ||
|---|---|---|---|---|---|
| التلوث الميكروبي وبالعناصر النزرة لبعض البهارات الشائيعة في مدينة البصرة | 2010 | مجلة البصرة للعلوم الزراعية | 1 | |
22 |
| دراسة المكونات الكيميائية والتأثير التثبيطي للمستخلص المائي والكحولي لمسحوق بذور نبات الحلبة على بعض البكتريا الموجبة والسالبة لصبغة كرام | 2012 | مجلة جامعة كربلاء | 2 | |
25 |
| الفعالية المضادة للاكسدة والفعالية التثبيطية للمستخلص الينولي للعلك المرBroswelliacarerii ضد بعض البكتريا المرضية | 2013 | مجلة جامعة الكوفة | 2 | |
44 |
| the antioxidant and antimicrobial of syrian sumac (Rhus cariaria) frui extricts | 2014 | Journal of Natural Sciences Research | 1 | |
84 |
| تاثير اضافة الببتيدات المحضرة من مخلفات الروبيان المنقاة بالترشيح الهلامي في اقراص لحم البقر المخزن بالتبريد | 2016 | مجلة البصرة للعلوم الزراعية | 1 | |
27 |
| تاثير درجة الحرارة في ثبات الفعالية المضادة للاكسدة للببتيدات المحضرة والمنقاة من مخلففات الروبيان بتقنية الترشيح لهلامي | 2017 | 2 | |
42 | |
| extraction and characterazation of pectin from dragon fruit (Hylocerens polrhizu peel using diffe | 2018 | مجلة البصرة للعلوم الزراعية | 1 | |
32 |
| Inhibition of Protein and Lipid Oxidation of Beef Patties by Using Sumac Fruit Extract During Freeze Storage | 2022 | IOP Conf. Series: Earth and Environmental Science | 2 | ||
| NUTRITIONAL VALUE AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF ALGAE PROTEINS | 2023 | Humanities & Natural Sciences Journal | 9 | ||
| The Inhibitory Effect of Prosopis juliflora Pods Protein Hydrolysate on Polyphenol Oxidase and Browning of Apple Slices with Refrigerated Storage Stability | 2024 | Journal of Food Science and Technology (Iran) | 1 | ||
| Enhancing functional characteristics and antioxidant activity of Prosopis juliflora pods' protein isolate through pH adjustment, while detecting the physicochemical properties and antibacterial inhibition activity | 2025 | Journal of Food Science and Technology (Iran) | 1 | |
0 |
| The impact of adding oat proteins on the physicochemical properties of yogurt | 2025 | University of Thi-Qar Journal of agricultural research | 1 | ||
| A comparative study on the effect of soaking and heat treatment on cooking period Faba bean | 2024 | The 30th National and the5 international Iranian food science and Technology Congress | 2 | |
0 |
| THA NUTRITIONAL VALUE OF GERMINATED SORGHUM | 2024 | Humanities & Natural Sciences Journal | 9 | |
0 |
| الكولاجين ، تركيبة ، مصادرة ،قيمته الغذائية والصحية وتطبيقاته الغذائية | 2024 | المجلة العربية للعلوم الزراعة / المؤسسة العربية للتربية والعلوم والاداب | 9 | |
0 |
| Effect of extraction of extraction methods of phenolic compound from black and green tea on content and inhibitory of three pathogenic bacteria | 2011 | Basrah Journal Agriculture Science | 1 | |
0 |
| Study lead concentration and microbial contamination muscales and organs of cattle and sheep consumed in Basrah | 2011 | Bas.J.Vet.Res | 1 | |
0 |
| Synergistic Effect of Polyphenols and Ultrasonic on Functional Properties and Structural Composition of Egg White Proteins | 2025 | International Journal of Nutrition Sciences | 1 | |
0 |
| الفعالية المضادة للاكسدة الفعالية التثبيطية للمستخلص الفينولي للعلك المر Boswellia carterii ضد بعض البكتريا المرضية | 2013 | مجلة الكوفة للعلوم الزراعية | 2 | |
0 |
| استخلاص وتنقية وتوصيف متحللات بروتينية من مخلفات الأسماك والروبيان واختبار كفاءتها في حفظ أقراص مفروم اللحم البقري | 2016 | قسم علوم الاغذية كلية الزراعة /جامعة البصرة | 8 | |
0 |