Effect of Different Level of β-glucan extracted from Baker's Yeast Saccharomyces cerevisiae and Barley Bran in the Physicochemical Properties of Fish Patties at Cooling Storage Periods

العنوان Effect of Different Level of β-glucan extracted from Baker's Yeast Saccharomyces cerevisiae and Barley Bran in the Physicochemical Properties of Fish Patties at Cooling Storage Periods
السنة 2019
اسم المجلة Shaymaa A.J. Al-Jumaiee1*, Khadeeja S.J. Al- Hussainy2 & Alaa J.A. Al-Manhel2
نوع المنشور اطروحة
رابط البحث في المجلة http://journal.bajas.edu.iq
هل البحث ضمن مستوعب سكوبس 1
الملف (في حالة البحث open access( uploads/publications/1613847011.pdf
التدريسي شيماء عبد الكريم جابر حسون الجميعي
البريد الالكتروني shaymaa.jaber@uobasrah.edu.iq