| العنوان | The Effect of Adding Thyme Extracts on Microbiological, Chemical and Sensory Characteristics of Yogurt |
|---|---|
| السنة | 2020 |
| اسم المجلة | Journal of Pure and Applied Microbiology |
| نوع المنشور | بحث مجلة |
| بحث عالمي؟ | 1 |
| رابط البحث في المجلة | https://www.researchgate.net/publication/342594631_The_Effect_of_Adding_Thyme_Extracts_on_Microbiological_Chemical_and_Sensory_Characteristics_of_Yogurt#:~:text=This%20study%20evaluated%20the%20effects,composition%20compared%20to%20plain%20yogurt. |
| هل البحث ضمن مستوعب سكوبس | 1 |
| الملف (في حالة البحث open access( | uploads/publications/1651697964.pdf |
| التدريسي | سرمد غازي محمد مهدي الشاوي |
| البريد الالكتروني | sarmad.mohammed@uobasrah.edu.iq |