Investigating the effect of addition of probiotic microorganisms (bacteria or yeast) to yoghurt on the viability and volatile aromatic profiles.

العنوان Investigating the effect of addition of probiotic microorganisms (bacteria or yeast) to yoghurt on the viability and volatile aromatic profiles.
السنة 2023
اسم المجلة Journal of Food Measurement and Characterization
نوع المنشور بحث مجلة
رابط البحث في المجلة https://link.springer.com/article/10.1007/s11694-023-02056-7
هل البحث ضمن مستوعب كلارفيت 1
هل البحث ضمن مستوعب سكوبس 1
التدريسي شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
البريد الالكتروني shayma.gddoa@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين Alaa Kareem Niamah, Dhia F. Al-fekaiki, Shayma Thyab Gddoa Al-Sahlany, Deepak Kumar Verma, Ami R. Patel & Smita Singh
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1689864779.jpg