OIL EXTRACTION AND FATTY ACID CHARACTERIZATION OF SWEET PEPPERS SEEDS CAPSICUM ANNUM (L.) BY GAS CHROMATOGRAPHY-MASS SPECTROMETRY(GC-MS) AND ITS USE IN BEEF BURGER PATTIES PRESERVATION

العنوان OIL EXTRACTION AND FATTY ACID CHARACTERIZATION OF SWEET PEPPERS SEEDS CAPSICUM ANNUM (L.) BY GAS CHROMATOGRAPHY-MASS SPECTROMETRY(GC-MS) AND ITS USE IN BEEF BURGER PATTIES PRESERVATION
السنة 2023
اسم المجلة Journal of Microbiology,Biotehnology and Food Sciences
نوع المنشور بحث مجلة
رابط البحث في المجلة https://doi.org/10.55251/jmbfs.9520
هل البحث ضمن مستوعب سكوبس 1
الملف (في حالة البحث open access( uploads/publications/1694641708.pdf
التدريسي خالد حسك عبد الحسن محيسن المياحي
البريد الالكتروني khalid.abdul_hassan@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين Mohammed Zyarah Eskander , Khalid Hassak Abdel Hassan , Ali Sh. Alshara , Eman M. Taher and Zeinab . Ali
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1694641708.pdf