Influence of Caper (Capparis spinosa L) Seeds Powder Addition as Source of Bioactive Phytochemicals on Quality Attributes and Shelf Life Extension of Beef Burger Patties

العنوان Influence of Caper (Capparis spinosa L) Seeds Powder Addition as Source of Bioactive Phytochemicals on Quality Attributes and Shelf Life Extension of Beef Burger Patties
السنة 2017
اسم المجلة Middle East Journal of Agriculture Research
نوع المنشور بحث مجلة
بحث عالمي؟ 1
رابط البحث في المجلة https://www.webofscience.com/wos/author/record/ADC-6391-2022
الملف (في حالة البحث open access( uploads/publications/1698824588.pdf
التدريسي سناء قاسم بدر جبر الوحيلي
البريد الالكتروني sanaa.badr@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين Badr S.A and El-Waseif M. A.
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1698824588.pdf