STUDYING THE ANTIOXIDANT ACTIVITY OF OREGANO AND MAUI ROSE POWDERS AND THEIR EFFECT ON LIPID OXIDATION INDICATORES OF COLD-PRESERVED BEEF LUNCHEON

العنوان STUDYING THE ANTIOXIDANT ACTIVITY OF OREGANO AND MAUI ROSE POWDERS AND THEIR EFFECT ON LIPID OXIDATION INDICATORES OF COLD-PRESERVED BEEF LUNCHEON
السنة 2023
اسم المجلة British Journal of Global Ecology and Sustainable Development
نوع المنشور بحث مجلة
بحث عالمي؟ 1
رابط البحث في المجلة https://www.journalzone.org/index.php/bjgesd/article/view/240
التدريسي خديجة صادق جعفر داود العلي
البريد الالكتروني khadeeja.jaffar@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين Sajja Adnan Abdul Hamid Al-Zaidan, Khadeeja Sadiq Jaffer Al- Hussainy
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1704136345.png