A study of the effect of adding oregano and rose maui rose powders on meat pigments and protein oxidation indicatores of cold-preserved beef luncheon

العنوان A study of the effect of adding oregano and rose maui rose powders on meat pigments and protein oxidation indicatores of cold-preserved beef luncheon
السنة 2023
اسم المجلة International Academic Journal of Nutrition & Food Sciences
نوع المنشور بحث مجلة
بحث عالمي؟ 1
رابط البحث في المجلة https://iarconsortium.org/article/a-study-of-the-effect-of-adding-oregano-and-rose-maui-rose-powders-on-meat-pigments-and-protein-oxidation-indicatores-of-cold-preserved-beef-luncheon-2229/
التدريسي خديجة صادق جعفر داود العلي
البريد الالكتروني khadeeja.jaffar@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين Sajja Adnan Abdul Hamid Al-Zaidan, Khadeeja Sadiq Jaffer Al- Hussainy
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1704559455.docx