Effect of Different Level of β-glucan extracted from Baker's Yeast Saccharomyces cerevisiae and Barley Bran in the Physicochemical Properties of Fish Patties at Cooling Storage Periods

العنوان Effect of Different Level of β-glucan extracted from Baker's Yeast Saccharomyces cerevisiae and Barley Bran in the Physicochemical Properties of Fish Patties at Cooling Storage Periods
السنة 2019
اسم المجلة Basrah Journal of Agricultural Sciences
نوع المنشور بحث مجلة
رابط البحث في المجلة https://bjas.bajas.edu.iq/index.php/bjas/article/view/62
التدريسي خديجة صادق جعفر داود العلي
البريد الالكتروني khadeeja.jaffar@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين Shaymaa A.J. Al-Jumaiee, Khadeeja S.J. Al- Hussainy ,Alaa J.A. Al-Manhel
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1704569147.docx