The use of Transglutaminase and Gallic acid as Stabilizers and Thickeners in the Production of Ice cream

العنوان The use of Transglutaminase and Gallic acid as Stabilizers and Thickeners in the Production of Ice cream
السنة 2024
اسم المجلة Research and Innovation in Food Science and Technology
نوع المنشور بحث مجلة
بحث عالمي؟ 1
رابط البحث في المجلة https://journals.rifst.ac.ir/article_192486.html?lang=en
هل البحث ضمن مستوعب سكوبس 1
الملف (في حالة البحث open access( uploads/publications/1716547789.pdf
التدريسي عمار بدران رمضان خليل التميمي
البريد الالكتروني ammar.ramddan@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين Zena Kadhim Al-Younisa, Raqad R Al-Hatim, Sheren Fadhal Abbas, Ammar B Altemimi, Mohammad Ali Hesarinejad, Mohamed Ibrahim Younis, Tarek Gamal Abedelmaksoud
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1716547789.pdf