Study the effect of fortification with Berberis and Roselle Extract on the physicochemical, biological and sensory properties of Flavored Yogurt manufactured from milk of Iraqi cows and Buffalo

العنوان Study the effect of fortification with Berberis and Roselle Extract on the physicochemical, biological and sensory properties of Flavored Yogurt manufactured from milk of Iraqi cows and Buffalo
السنة 2025
اسم المجلة المجلة السورية للبحوث الزراعية 386-374 )1( 12شباط/ فبراير 2
نوع المنشور بحث مجلة
رابط البحث في المجلة https://agri-research-journal.net/sjar/?page_id=10098
الملف (في حالة البحث open access( uploads/publications/1743722892.pdf
التدريسي زينب عبد علي حسن امين الامين
البريد الالكتروني zainab.abdali@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين Raghad Al Musa*(1), Esraa Ethafa(1), Zainab Ali(1), Najla Al Garory(1), Sara Shareef (1)
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1743722892.pdf
تاريخ النشر 2025-03-12