| العنوان | Evaluating the Functional Characteristics of Foods Formulated with Different Whey Levels |
|---|---|
| السنة | 2025 |
| اسم المجلة | European Journal of Ecology, Biology and Agriculture (ISSN 3041-1580) Volume 2 | Number 2 | 2025 |
| نوع المنشور | بحث مجلة |
| بحث عالمي؟ | 1 |
| رابط البحث في المجلة | https://ejeba.com/index.php/journal |
| الملف (في حالة البحث open access( | uploads/publications/1746129627.pdf |
| التدريسي | ساره هاشم موسى شريف الشعباني |
| البريد الالكتروني | sarah.musa@uobasrah.edu.iq |
| أسماء الباحثين | Anwaar Y. Hussein -Khadeeja S.J. Al-Husany -Shabeeb M. Jasim - Sara H.M. Shareef - |
| الصفحة الاولى من البحث | uploads/publications/1746129627.jpg |
| Cite Score للمجلة | 0.00 |
| تاريخ النشر | 2025-12-04 |