Encapsulation of lutein in nanoemulsions: Comparative evaluation of chickpea and soy protein isolates on physicochemical stability, antioxidant activity, and rheological properties

العنوان Encapsulation of lutein in nanoemulsions: Comparative evaluation of chickpea and soy protein isolates on physicochemical stability, antioxidant activity, and rheological properties
السنة 2025
اسم المجلة Food Chemistry: X
نوع المنشور بحث مجلة
رابط البحث في المجلة https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-105007224606&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&sid=fd81a4697ee96a67b469263278d5969b&sot=a&sdt=a&s=AU-ID%2856491122200%29+AND+PUBYEAR+IS+2025&sl=38&sessionSearchId=fd81a4697ee96a67b469263278d5969b&relpos=6
هل البحث ضمن مستوعب كلارفيت 1
هل البحث ضمن مستوعب سكوبس 1
الملف (في حالة البحث open access( uploads/publications/1750622262.pdf
التدريسي عمار بدران رمضان خليل التميمي
البريد الالكتروني ammar.ramddan@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين Farhang Hameed Awlqadra,*, Babak Ghanbarzadehb, Ammar B. Altemimic, Khaled Arabb, Saeed Dadashi b, Akram Pezeshki b, Mohammad Ali Hesarinejad d,*, Tarek Gamal Abedelmaksoud e
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1750622262.pdf
اسم الناشر Elsevier
تاريخ قبول النشر 2025-06-02
تاريخ النشر 2025-06-03