| العنوان | Encapsulation of lutein in nanoemulsions: Comparative evaluation of chickpea and soy protein isolates on physicochemical stability, antioxidant activity, and rheological properties |
|---|---|
| السنة | 2025 |
| اسم المجلة | Food Chemistry: X |
| نوع المنشور | بحث مجلة |
| رابط البحث في المجلة | https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-105007224606&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&sid=fd81a4697ee96a67b469263278d5969b&sot=a&sdt=a&s=AU-ID%2856491122200%29+AND+PUBYEAR+IS+2025&sl=38&sessionSearchId=fd81a4697ee96a67b469263278d5969b&relpos=6 |
| هل البحث ضمن مستوعب كلارفيت | 1 |
| هل البحث ضمن مستوعب سكوبس | 1 |
| الملف (في حالة البحث open access( | uploads/publications/1750622262.pdf |
| التدريسي | عمار بدران رمضان خليل التميمي |
| البريد الالكتروني | ammar.ramddan@uobasrah.edu.iq |
| أسماء الباحثين | Farhang Hameed Awlqadra,*, Babak Ghanbarzadehb, Ammar B. Altemimic, Khaled Arabb, Saeed Dadashi b, Akram Pezeshki b, Mohammad Ali Hesarinejad d,*, Tarek Gamal Abedelmaksoud e |
| الصفحة الاولى من البحث | uploads/publications/1750622262.pdf |
| اسم الناشر | Elsevier |
| تاريخ قبول النشر | 2025-06-02 |
| تاريخ النشر | 2025-06-03 |