FORTIFYING FUNCTIONAL APPLE BEVERAGES WITH SPIRULINA (ARTHROSPIRA) ALGAE AND STUDYING ITS EFFECT ON THE CHEMICAL, PHYSICAL, MICROBIAL AND SENSORY PROPERTIES DURING COLD STORAGE

العنوان FORTIFYING FUNCTIONAL APPLE BEVERAGES WITH SPIRULINA (ARTHROSPIRA) ALGAE AND STUDYING ITS EFFECT ON THE CHEMICAL, PHYSICAL, MICROBIAL AND SENSORY PROPERTIES DURING COLD STORAGE
السنة 2024
اسم المجلة MINAR International Journal of Applied Sciences and Technology
نوع المنشور بحث مجلة
بحث عالمي؟ 1
رابط البحث في المجلة http://dx.doi.org/10.47832/2717-8234.20.35
الملف (في حالة البحث open access( uploads/publications/1751698586.pdf
التدريسي نوفل عبدالامير حسين علي الحلفي
البريد الالكتروني nawfal.hussain@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين Nawal K. Z. ALFADHLY,Nawfal ALHELFI
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1751698586.pdf