Assessment of Quality and Microbial Characteristics and Fatty Acid Changes in Mozzarella Cheese Produced from Buffalo Milk and Fortified with Lactic Acid Bacteria

العنوان Assessment of Quality and Microbial Characteristics and Fatty Acid Changes in Mozzarella Cheese Produced from Buffalo Milk and Fortified with Lactic Acid Bacteria
السنة 2025
اسم المجلة Int J Nutr Sci 2025;10(2):
نوع المنشور بحث مجلة
رابط البحث في المجلة chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://faculty.uobasrah.edu.iq/uploads/publications/1746016394.pdf
الملف (في حالة البحث open access( uploads/publications/1757757735.pdf
التدريسي نجلاء حسين صبر عباس الجاروري
البريد الالكتروني najla.saper@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين Najla Hussen Al Garory, Raghad Saad Al Musa*, Raqad Raheem Ali Al-Hatim
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1757757735.png