| العنوان | Assessment of Quality and Microbial Characteristics and Fatty Acid Changes in Mozzarella Cheese Produced from Buffalo Milk and Fortified with Lactic Acid Bacteria |
|---|---|
| السنة | 2025 |
| اسم المجلة | Int J Nutr Sci 2025;10(2): |
| نوع المنشور | بحث مجلة |
| رابط البحث في المجلة | chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://faculty.uobasrah.edu.iq/uploads/publications/1746016394.pdf |
| الملف (في حالة البحث open access( | uploads/publications/1757757735.pdf |
| التدريسي | نجلاء حسين صبر عباس الجاروري |
| البريد الالكتروني | najla.saper@uobasrah.edu.iq |
| أسماء الباحثين | Najla Hussen Al Garory, Raghad Saad Al Musa*, Raqad Raheem Ali Al-Hatim |
| الصفحة الاولى من البحث | uploads/publications/1757757735.png |