Effect of selenium and zinc fortification on the physiochemical and sensory properties of Iraqi soft cheese

العنوان Effect of selenium and zinc fortification on the physiochemical and sensory properties of Iraqi soft cheese
السنة 2025
اسم المجلة ASIAN JOURNAL OF AGRICULTURE Volume 9, Number 1, June 2025 Pages: 52-59
نوع المنشور بحث مجلة
رابط البحث في المجلة https://scholar.google.com/scholar?hl=en&as_sdt=0%2C5&q=Effect+of+selenium+and+zinc+fortification+on+the+physiochemical+and+sensory+properties+of+Iraqi+soft+cheese+NAJLA+HUSSEN+AL-GARORY%2C+RAGHAD+SAAD+AL-MUSA%EF%82%A9%2C+ALAA+GAZI+AL-HASHIMI&btnG=
الملف (في حالة البحث open access( uploads/publications/1757764351.pdf
التدريسي نجلاء حسين صبر عباس الجاروري
البريد الالكتروني najla.saper@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين NAJLA HUSSEN AL-GARORY, RAGHAD SAAD AL-MUSA, ALAA GAZI AL-HASHIMI
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1757764351.png
هل البحث مدرج في مستوعب سكوبس؟ 1