Studying the Chemical Composition and Nutritional Value of the Buttermilk Made From Iraqi Buffalo Milk and Its Use in the Manufacture of Healthy Ice Cream

العنوان Studying the Chemical Composition and Nutritional Value of the Buttermilk Made From Iraqi Buffalo Milk and Its Use in the Manufacture of Healthy Ice Cream
السنة 2025
اسم المجلة IOP Conf. Series Earth and Environmental Science 1158 (2023) 112001
نوع المنشور بحث مجلة
رابط البحث في المجلة https://scholar.google.com/scholar?hl=en&as_sdt=0%2C5&q=Studying+the+Chemical+Composition+and+Nutritional+Value+of+the+Buttermilk+Made+From+Iraqi+Buffalo+Milk+and+Its+Use+in+the+Manufacture+of+Healthy+Ice+Cream&btnG=
هل البحث ضمن مستوعب سكوبس 1
الملف (في حالة البحث open access( uploads/publications/1757764730.pdf
التدريسي نجلاء حسين صبر عباس الجاروري
البريد الالكتروني najla.saper@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين Raghad S. Al Musa¹ and Najla H. Al Garory²
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1757764730.png
هل البحث مدرج في مستوعب سكوبس؟ 1