| العنوان | Studying the Chemical Composition and Nutritional Value of the Buttermilk Made From Iraqi Buffalo Milk and Its Use in the Manufacture of Healthy Ice Cream |
|---|---|
| السنة | 2025 |
| اسم المجلة | IOP Conf. Series Earth and Environmental Science 1158 (2023) 112001 |
| نوع المنشور | بحث مجلة |
| رابط البحث في المجلة | https://scholar.google.com/scholar?hl=en&as_sdt=0%2C5&q=Studying+the+Chemical+Composition+and+Nutritional+Value+of+the+Buttermilk+Made+From+Iraqi+Buffalo+Milk+and+Its+Use+in+the+Manufacture+of+Healthy+Ice+Cream&btnG= |
| هل البحث ضمن مستوعب سكوبس | 1 |
| الملف (في حالة البحث open access( | uploads/publications/1757764730.pdf |
| التدريسي | نجلاء حسين صبر عباس الجاروري |
| البريد الالكتروني | najla.saper@uobasrah.edu.iq |
| أسماء الباحثين | Raghad S. Al Musa¹ and Najla H. Al Garory² |
| الصفحة الاولى من البحث | uploads/publications/1757764730.png |
| هل البحث مدرج في مستوعب سكوبس؟ | 1 |