The Use of an Infrared Oven in Drying Probiotic Yoghurt and Studying the Chemical, Microbial, and Sensory Properties of Dried Yoghurt During Storage Periods

العنوان The Use of an Infrared Oven in Drying Probiotic Yoghurt and Studying the Chemical, Microbial, and Sensory Properties of Dried Yoghurt During Storage Periods
السنة 2025
اسم المجلة University of Basrah
نوع المنشور بحث مجلة
رابط البحث في المجلة https://bjvr.uobasrah.edu.iq/article_189750.html
الملف (في حالة البحث open access( uploads/publications/1760171778.pdf
التدريسي علاء كريم نعيمة جباره الخزاعي
البريد الالكتروني alaa.niamah@uobasrah.edu.iq
أسماء الباحثين Fatimah Eesee Jaafar, Alaa Kareem Niamah, Hassan Hadi Mehdi Al-Rubaiy
الصفحة الاولى من البحث uploads/publications/1760171778.pdf