| العنوان | The Use of an Infrared Oven in Drying Probiotic Yoghurt and Studying the Chemical, Microbial, and Sensory Properties of Dried Yoghurt During Storage Periods |
|---|---|
| السنة | 2025 |
| اسم المجلة | University of Basrah |
| نوع المنشور | بحث مجلة |
| رابط البحث في المجلة | https://bjvr.uobasrah.edu.iq/article_189750.html |
| الملف (في حالة البحث open access( | uploads/publications/1760171778.pdf |
| التدريسي | علاء كريم نعيمة جباره الخزاعي |
| البريد الالكتروني | alaa.niamah@uobasrah.edu.iq |
| أسماء الباحثين | Fatimah Eesee Jaafar, Alaa Kareem Niamah, Hassan Hadi Mehdi Al-Rubaiy |
| الصفحة الاولى من البحث | uploads/publications/1760171778.pdf |